Installatiebedrijf Berkel-Enschot

Wij laten u niet in de kou staan

U zit in een bouwtraject en bent op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf dat u kan adviseren en begeleiden tijdens het hele traject, zodat u straks kunt gaan genieten van alle gemakken die uw nieuwe woning biedt? Dan zit u bij ons in Berkel-Enschot goed. Onze breed opgeleide mensen zijn van alle markten thuis en nemen alle installatietechnische klussen met betrekking tot uw huis graag op zich. Zo hebben wij verschillende loodgieters, dakdekkers en andere installateurs in dienst die u graag helpen met uw badkamer plaatsen, airco installeren of bijvoorbeeld dakgoten vervangen.

Spoed loodgieter of dakdekker

Maar ook als u al langer in het mooie Berkel-Enschot woont en u hebt met spoed een loodgieter nodig om de verstopping in uw toilet te verhelpen of een dakdekker die uw dakbedekking of dakgoten moet vervangen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. En helaas maakt iedereen het wel eens mee dat de CV ineens dienst weigert. Niets is vervelender dan dat.

Installatiebedrijf Berkel-Enschot

Met dergelijke calamiteiten laten wij u in Berkel-Enschot niet in de kou staan. Onze storingsdienst is dag en nacht bereikbaar voor onze vaste klanten.

Installatie cv ketel

Wij zijn al jaren een betrouwbare partner als het gaat om CV’s en aanverwante zaken. Onze deskundige installateur vertelt u graag meer over wat de keus van een geschikte deugdelijke CV u kan brengen. Mensen denken namelijk vaak dat dit slechts geld kost, maar met de juiste keus, een bewust gebruik en regelmatig onderhoud kunt u een dusdanig rendement behalen dat het u geld gaat opleveren ten opzichte van uw huidige CV. Wij verzorgen de CV installatie. Ook hebt u bij ons in Berkel-Enschot de keus uit meerdere soorten onderhoudscontracten, zodat u de duur van uw CV aanzienlijk verlengt, wat uiteindelijk ook weer geld bespaart.

CV-ketel huren

In Berkel-Enschot is het tegenwoordig eveneens mogelijk een CV-ketel te huren in plaats van te kopen. Dan kunt u de aanschafkosten uitsmeren over een langere periode, waardoor u ruimte in uw budget houdt voor andere zaken. Het leven is immers al duur genoeg. Wellicht kunt een eens nadenken over een badkamer renovatie. Ook daarbij zijn wij uw partner in Berkel-Enschot.

Contact

Mocht u meer willen weten, over ons installatiebedrijf in Berkel-Enschot, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Dit verplicht u uiteraard tot niets.