CV installatie

Uw CV is onze zorg

Geen huis kan zonder een goede CV installatie. Het is eigenlijk de motor van uw huis. Daarom is het van groot belang dat u bij de keuze voor een CV installatie bij wordt gestaan door mensen die ervaren zijn en weten waar ze over spreken. Maar met de keuze voor een CV installatie bent u er nog niet.

Installatie CV

Wij hebben jarenlang ervaring met het plaatsen van CV installaties. Onze goed opgeleide installateurs weten waarover ze spreken. Zij kunnen u adviseren bij uw keus voor een CV, want het is van belang dat deze bij uw situatie past. Als u eenmaal besloten heeft een bepaalde CV installatie aan te schaffen, dan installeren onze mensen deze bij u thuis en stellen deze voor u in. Zij adviseren u tevens over hoe u het maximale rendement uit uw CV installatie kunt halen, zodat u in de toekomst kosten kunt besparen.

CV installaties huren

Vindt u de aanschaf van een nieuwe CV installatie een te grote investering, dan bieden wij de mogelijkheid om deze bij ons te huren. Voordeel daarvan is dat de termijnen die u betaalt, relatief klein en behapbaar zijn. U beschikt over een deugdelijke installatie die door ons op regelmatige basis wordt gereviseerd.

CV installatie

Storingen komen dan zelden voor maar mocht dat onverhoopt toch voorkomen, dan kunt u een beroep doen op onze mensen die 7 dagen per week en 24 uur per etmaal voor u daar zijn, zodat u nooit in de kou zult zitten. Uw belang is ons belang. Dat is ons motto en daar staan wij voor. Steeds meer mensen kiezen voor de mogelijkheid tot het huren van een CV ketel, dus schroomt u niet om naar de mogelijkheden te informeren.

Onderhoudscontract

Bij ons bedrijf is het tevens mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. U hebt dan de keus uit diverse contracten en wij adviseren u graag over het contract dat bij uw situatie past. Het feit dat uw installatie regelmatig geïnspecteerd wordt, draagt ertoe bij dat deze een langere levensduur zal hebben. Bovendien geven wij u tips om een zo hoog mogelijk rendement te halen uit uw CV installatie. Ons belang is dat u er warm bij zit.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over CV installaties dan kunt u ons bellen of mailen. Dat kan uiteraard ook als u meer wilt weten over wat ij verder voor u zouden kunnen betekenen. Onze medewerkers staan u graag te woord.