Dakwerken

Sterk op het dak

Onder dakwerken vallen alle installatietechnische zaken op en aan uw dak. Daarbij kunt u denken aan:

  • isolatie
  • verhelpen lekkage
  • plaatsen dakbedekking
  • houtwerk
  • zinkwerk
  • koperwerk
  • aanbrengen lood

Dakwerken

Belang van dak- en zinkwerk

Wij leveren dakwerk bij nieuwbouw, renovaties maar ook bij tuinhuisjes, overkappingen en carports. Omdat de dakwerken van huizen en andere panden zich niet meteen in het zicht van de eigenaar bevinden, bent u zich vaak niet erg bewust van de staat waarin uw dak verkeert. Doordat een strook lood bijvoorbeeld losraakt, kan er na enige tijd lekkage ontstaan. Dit heeft vaak grote problemen aan uw dakwerk tot gevolg. Als u een dergelijk euvel niet vakkundig laat verhelpen, betekent dit vaak het begin van een hoop problemen.

Daarom is het raadzaam erop toe te zien dat het dakwerk van uw huis, net als de rest van uw huis, in goede conditie blijft. Wellicht vindt u het eng om een ladder op te klimmen of hebt u meer aandacht voor de plaatsen aan uw huis die u daadwerkelijk ziet. Bij ons installatiebedrijf kunt u naast een onderhoudscontract voor uw CV ook een onderhoudscontract afsluiten voor uw dak- en zinkwerk. Onze installateur die hierin gespecialiseerd is komt dan eenmaal per jaar bij u langs en inspecteert het dakwerk van uw woning, net zoals hij dat doet bij de dakwerken van onze andere vaste klanten met een onderhoudscontract. Met zijn expertise en ervaring kan hij u kleine adviezen geven met betrekking tot uw dak. U heeft dan geen omkijken meer naar uw dakwerken en u door goed en deugdelijk onderhoud behoedt u uw dak en daarmee uw hele huis voor problemen als lekkage.

Specialisten op uw dak

Onze vakmensen zijn doorgewinterde experts voor alle werken op het dak. Of de dakwerken op platte daken of schuine daken gerealiseerd moeten worden, op kunststof of bitumineuze daken, onze mensen zijn specialisten en hebben geen last van hoogtevrees.

Ook voor het renoveren van zinken daken of het aanbrengen van koper of lood aan uw dakwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard tegen concurrerende tarieven. Aandacht voor uw dakwerk is aandacht voor uw huis. Het is behoud voor uw huis dus laat uw dakwerken alleen door gespecialiseerde vakmensen uitvoeren. Over zulke vakmensen beschikken wij.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of een offerte voor uw uit te voeren dakwerk? U kunt ons altijd bellen of mailen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en het verplicht u tot niets.