Installatiebedrijf Gilze

Met ons in zee voor een nieuwe CV

In Gilze bent u best bestand tegen wat geluidshinder van de vliegbasis maar in uw huis zit u er graag warm bij. Dat vinden wij heel normaal en wij zouden dat zelf in Gilze niet anders willen. Ons installatiebedrijf wil er met u alles aan doen om dit voor u mogelijk te maken.

CV ketel kopen of huren?

Het belang van een goed werkende en zuinige CV ketel is iets dat door veel mensen in Nederland, dus ook in Gilze, onderschat wordt. Het is een investering die mensen eerder als noodzakelijk kwaad zien dan als nuttig. Wij kunnen u de voordelen van energiezuinige CV’s laten zien en zijn tevens een betrouwbare partner voor de CV installatie. Mocht u de investering toch nog te groot vinden, dan is het bij ons tevens mogelijk uw CV-ketel te huren in plaats van te kopen. Zo kunt u toch kiezen voor het beste zonder dat het meteen een rib uit uw lijf is. En u zult zien, dat u met de juiste keus in Gilze geld zult gaan besparen. Onze installateur vertelt u daar graag meer over.

Onderhoud

Wij bieden ook de mogelijkheid tot het afsluiten van een betrouwbaar onderhoudscontract voor uw CV installatie. Daarvoor hebben wij meerdere opties.

Installatiebedrijf Gilze

Ook voor uw dak- en zinkwerk kunt u een dergelijk onderhoudscontract afsluiten. Onze dakdekker in Gilze komt graag bij u langs om een en ander met u te bespreken, zodat hij bijvoorbeeld uw dakbedekking of dakgoten kan vervangen. Dit alles tegen zeer schappelijke tarieven wat ons ook tot een geschikt dakdekkersbedrijf maakt!

Badkamer renoveren, plaatsen en installatie!

Speelt u al langer met het idee om uw inmiddels wat verouderde badkamer aan te passen aan de huidige tijd? Bij ons in Gilze kunt u niet alleen terecht voor een loodgieter maar ook bij dergelijke badkamer renovatie projecten staan we u graag bij. Van het breken van de oude badkamer tot de puntjes op de i, zodat u in uw nieuwe spa ontspannen zult terugdenken aan de prettige samenwerking met ons betrouwbare installatiebedrijf. Want bedenk één ding: uw welbevinden is ons hoofddoel. Of dat nou gaat om wat extra luxe in uw gerenoveerde badkamer of bij basisvoorzieningen can uw sanitair, onze mensen draaien hun hand nergens voor om.

Schakel de installateurs van J. Ketelaars-Vromans in!

Neemt u gerust contact met ons op, als u nog vragen hebt of een klus hebt die spoedig geklaard moet worden. Of u nu belt of mailt, wij staan u in Gilze graag te woord.