Installatiebedrijf

Uniek in installatietechniek

Een installatiebedrijf is een bedrijf dat gespecialiseerd is in installatietechniek. Installatietechniek omvat meerdere technische disciplines. De vakmensen die bij installatiebedrijven werken, komt u met enige regelmaat tegen. Denkt u bijvoorbeeld aan loodgieters, dakwerkers en installateurs.

Efficiënt en veelzijdig

Ons installatiebedrijf heeft veel installateurs in dienst die stuk voor stuk breed opgeleid zijn. Goed opgeleide installateurs zijn van alle markten thuis en kunnen alle installatietechnische klussen klaren. Hierbij gaat het niet alleen om calamiteiten zoals verstoppingen of een defecte CV-ketel. Onze ervaren medewerkers houden zich tevens bezig met het zinkwerk op het dak, de aanleg van waterleidingen en uw elektrische installatie. Doordat onze medewerkers breed opgeleid zijn, kunnen zij vaak meerdere uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren tijdens één bezoek.

24 uursservice

Voor onze trouwe en zeer gewaardeerde klanten is ons installatiebedrijf bij calamiteiten uiteraard dag en nacht beschikbaar. Het laatste dat wij willen is dat u lang moet wachten om een verstopping te laten verhelpen of in de kou zit. Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met dit soort onvoorziene omstandigheden, belt u dan met de servicedesk van ons installatiebedrijf. Deze is dag en nacht bereikbaar. Wij streven ernaar onze servicemensen zo snel mogelijk naar u toe te sturen zodat uw probleem snel verholpen is.

Installatiebedrijf

Werkzaamheden

Ons installatiebedrijf voert alle installatiewerkzaamheden uit. Dit omvat onder andere:

  • CV installaties en onderhoud
  • Dak- en zinkwerk
  • Bad en Sanitair
  • Badkamer renovatie

Wij hebben als installatiebedrijf kwaliteit en klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent over de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Tevens streven wij ernaar om onze service voor iedereen bereikbaar te maken en hanteren daarom concurrerende tarieven. Wist u dat wij zeer aantrekkelijke onderhoudscontracten aan kunnen bieden voor uw CV-installatie en uw dak- en zinkwerk? Vraag onze medewerkers ook naar de mogelijkheden van duurzame energie. Daarbij kunt u denken aan zonnepanelen, warmtecollectoren of warmtewisselaars. Er zal een groene wereld voor u open gaan en u zult versteld staan van hoeveel u in samenwerking met uw installatiebedrijf kunt besparen door op juiste wijze te investeren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons installatiebedrijf? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers die u graag meer vertellen over wat wij in de toekomst voor u zouden kunnen betekenen. Belt of mailt u in dat geval gerust. Vragen staat vrij. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om langs te komen. Wij verplichten u uiteraard tot niets.