Installatiebedrijf Kaatsheuvel

Ervaren en veelzijdige installateurs

In Kaatsheuvel is het prettig wonen en het is fijn dat u alle belangrijke voorzieningen in de buurt hebt. Voor de technische zaken met betrekking tot uw huis hebt u behoefte aan een betrouwbare en kundige installateur voor uw loodgieterswerk, zinkwerk of sanitair. Ons installatiebedrijf staat garant voor kwaliteit voor een redelijke prijs. Als bewust consument zult u verrast zijn door ons brede aanbod en onze billijke tarieven.

Dakdekker? Loodgieter? Of airco installateur?

Wij zijn al jaren het betrouwbare adres in Kaatsheuvel voor alle vragen over installatietechnische zaken, voor zowel u als particulier als voor klanten in de zakelijke markt. Daarbij maken wij geen enkel onderscheid, wij hebben al onze klanten hoog in het vaandel en staan waar wij kunnen voor u klaar op het gebied van de volgende zaken:
U zult zien dat we veel meer doen dan het sturen van onze loodgieter voor uw verstopt sanitair of een dakdekker bij lekkage.

  • Badkamer installatie, plaatsen en renovatie
  • CV ketel kopen, huren en/of installatie
  • Airco installatie
  • Service en onderhoud
  • Dakwerken en zinkwerken zoals dakgoten of dakbedekking vervangen
  • Duurzame energie

Installatiebedrijf Kaatsheuvel

CV installaties

Voor onze ervaren en goed opgeleide installateurs is een CV installatie plaatsen een peulenschil. Wij adviseren u graag over welke CV geschikt is voor uw woning en of deze aansluit bij uw wensen. De keuze voor een CV en het gebruik zijn bepalend voor het rendement dat u kunt behalen. Het spreekt voor zich dat een goed onderhoud storingen voorkomt of reduceert, zodat u er letterlijk en figuurlijk altijd warm bij zult zitten in Kaatsheuvel . Dat wil immers iedereen.

Onderhoudscontract

Wilt u geen stress hebben van uw CV installatie of uw dak- en zinkwerk? Bij ons kunt u tevens terecht voor eerlijke onderhoudscontracten, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Er zijn in Kaatsheuvel verschillende mogelijkheden waar we u graag meer over vertellen.

CV ketel huren in plaats van kopen

Mocht u tegen de investering die met de aanschaf van een nieuwe CV installatie gepaard gaat aanhikken? Geen probleem! Bij ons kunt u ook kiezen voor huur. U betaalt dan in maandtermijnen, die erg behapbaar zijn en ervoor zorgen dat u altijd een nieuw en goed onderhouden CV apparaat in huis hebt, zonder dat u dat hoeft te weerhouden om leukere uitgaven te doen. We hebben veel andere klanten in Kaatsheuvel die de keus hebben gemaakt voor het huren van een CV-ketel. Schroomt u dus niet om daarnaar te informeren.

Voor verdere vragen

Mocht u verder nog vragen hebben over wat wij in Kaatsheuvel voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld hulp bij een badkamer renovatie, dan zijn wij natuurlijk altijd bereid via mail of telefoon een en ander toe te lichten. Neemt u gerust contact met ons op. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u uiteraard tot niets.