Installatiebedrijf Udenhout

CV ketel installateur

U woont in het mooie Udenhout en hoewel het licht hier in Brabant altijd brandt, wilt u natuurlijk ook graag dat de kachel dat doet. Maar het mag niet teveel kosten natuurlijk. Wij Brabanders blijven tenslotte ook Nederlanders. Bij ons bent u aan het goede adres voor alle zaken die met uw CV- zaken te maken hebben. Van het kopen of huren tot aan de installatie van uw centrale verwarming. Wij adviseren u over welke CV in uw huis en in uw specifieke situatie de meest geschikte is, qua kosten en qua rendement. Wij verzorgen de CV installatie en bieden desgewenst een onderhoudscontract aan, zodat uw CV ketel een lang leven beschoren zal zijn en u er een maximaal rendement uit kunt halen. Een goed onderhoud verlengt de levensduur aanzienlijk. Wij zien in de praktijk vaak dat dit gegeven onderschat wordt of dat mensen denken dat dit veel geld kost. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn en is voor iedere portemonnee haalbaar. Wist u dat een CV-ketel huren tegenwoordig ook mogelijk is. Misschien een optie voor u, als toch wat aanhikt tegen de forse investering die een deugdelijke CV vaak is terwijl u tevens vindt dat goedkoop duurkoop is. Kwaliteit duurt het langst, dat is waar ons installatiebedrijf in Udenhout voor staat. Kwaliteit tegen een schappelijke prijs.

Van dakwerken tot aan loodgieterswerk en badkamer renovatie

Maar wij doen meer. Wij zijn het betrouwbare adres in Udenhout voor alles met betrekking tot installatietechnische zaken, of dat nou bij u als particulier is of bij u als bedrijf. Wij verzorgen alle activiteiten waarbij u een loodgieter, installateur of dakdekker nodig hebt. Heb u grotere plannen als een badkamer renovatie of kleinere projecten als een airco installeren? Ook daarbij zijn wij uw betrouwbare partner. In Udenhout lossen wij problemen op en maken we dromen waar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, voor u als trouwe klant. Dat is de service die wij bieden en dat vinden wij vanzelfsprekend.

Dak- en zinkwerk

Ook voor de telkens terugkerende klussen als het inspecteren van de goten en uw dak of het vervangen van de dakbedekking of dakgoten, kunt u een beroep doen op ons. In dit geval is het eveneens mogelijk om voor een zeer betaalbaar tarief een onderhoudscontract bij ons af te sluiten.

Installatiebedrijf Udenhout

Onze mensen komen in Udenhout dan eens in de zoveel tijd bij u langs om te controleren of alles met betrekking tot uw dak- en zinkwerk nog in goede staat is, zodat problemen als lekkage verholpen worden. En u hoeft daarvoor de ladder niet meer op. Bij onze dakdekker is ook uw dak- en zinkwerk in goede handen.

Grote klussen als badkamer plaatsen of energiebesparing

Hebt u grotere projecten als een badkamer renovatie of het energieneutraal maken van uw woning voor ogen? Daar draaien onze breed opgeleide mensen hun hand ook niet voor om. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is om uw droom in Udenhout te verwezenlijken. Onze droom is het, dat u als onze klant tevreden bent.

Een installateur van J. Ketelaars-Vromans helpt u graag!

Hebt u nog vragen of wilt u aanvullende informatie, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Desgewenst maken wij een afspraak met u in Udenhout. Wij verplichten u uiteraard tot niets.