Badkamer renovatie

Badkamerdromen realiseren

U hebt er lange tijd over nagedacht en hebt besloten tot een renovatie van uw badkamer. Een ingrijpend project waarbij u liever niet over één nacht ijs gaat

Van droom tot werkelijkheid

Indien u al enige tijd met de gedachte speelt om tot een badkamer renovatie te besluiten, zouden wij u daarbij graag vanaf de eerste stap begeleiden. We kunnen met u uw badkamerplannen uitwerken en op papier zetten. Op onze productenpagina kunt u een eerste indruk krijgen en inspiratie opdoen voor de renovatie van uw badkamer. Desgewenst gaan onze mensen met u langs een aantal grote sanitairdealers om het sanitair en tegels daar te bekijken, zodat u uiteindelijk uw droombadkamer kunt realiseren die bij u past. Wij stellen alles in het werk om uw plannen te realiseren en zoeken samen met u naar oplossingen die passen bij uw situatie.

Vrijblijvende offerte

Op verzoek werken wij uw badkamerplannen uit en maken een offerte voor uw badkamer renovatie. Deze is uiteraard altijd geheel vrijblijvend.

Wij vinden het belangrijk dat u bij het nemen van zo’n belangrijke beslissing tijd moet nemen om tot een weloverwogen besluit te komen. Indien u tot realisatie van de plannen over zou willen gaan en met ons tot een overeenkomst besluiten, dan kunnen onze mensen alle werkzaamheden binnen het traject realiseren. Hierbij kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • hakwerk
  • omleggen van de oude leidingen
  • tegelwerk
  • plaatsen en aansluiten van het nieuwe sanitair.

Badkamer renovatie

U houdt korte lijnen en hebt één aanspreekpunt. Mocht u besluiten om met ons in zee te gaan, dan hoeft u geen moment stress te hebben tijdens de renovatie van uw badkamer.

Ervaring en vakmanschap

Binnen het installatiewerk zijn badkamer renovaties vaak de grotere projecten, waarin al onze kennis en kunde samenkomen. Onze mensen hebben al vele malen renovaties van badkamers gerealiseerd en dit was altijd tot volle tevredenheid van onze klanten. Wij stellen de klant voorop en willen dat u aan het eind van de rit tevreden bent. Dat is ons hoofddoel. Een badkamer renovatie hoeft geen droom te blijven. Met onze concurrerende tarieven en gunstige prijzen is een dergelijke renovatie voor praktisch ieder budget haalbaar.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een badkamer renovatie en wat wij daarin voor u zouden kunnen betekenen, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of via email. Onze mensen informeren u graag over de mogelijkheden. Vrijblijvend, uiteraard.