Badkamer renoveren

Wij maken badkamer dromen waar

Bent u inmiddels wel een beetje op uw oude badkamer uitgekeken en hebt u besloten deze te laten renoveren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met onze ervaring en expertise kunnen wij u van a tot z begeleiden in dit traject.

Voorbeelden en mogelijkheden

Op onze productenpagina vindt u een breed aanbod van mooie sanitaire producten. Graag nodigen wij u uit om in contact te komen met ons om te bekijken wat er tegenwoordig zoal meer mogelijk is. Onze ervaring is dat veel mensen na het zien van voorbeelden en vrijblijvend advies dusdanig enthousiast zijn geworden over de opties en betaalbaarheid, en met een glimlach tegen elkaar zeggen: “wij gaan onze badkamer renoveren”.

Stap voor stap

Wij luisteren naar uw wensen en proberen samen met u een plan te schetsen. Uiteindelijk willen wij graag uw badkamer voor u renoveren. Daartoe stellen wij alles in het werk om aan uw wensen te voldoen. We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn in uw specifieke situatie. Op uw verzoek bezoeken onze mensen samen met u enkele sanitair specialisten in de buurt om daar nieuw sanitair en tegels te bekijken. Een badkamer renoveren is voor ons een routineklus die we iedere keer weer met veel plezier en vakmanschap uitvoeren. Dat doen we voor u en met u, stap voor stap. Daarbij moet u denken aan de volgende zaken:

  • hakwerk
  • oude leidingen verleggen
  • nieuw sanitair plaatsen
  • nieuw sanitair aansluiten
  • tegelwerk

Wij begeleiden u van a tot z en zetten uiteindelijk de installatietechnische puntjes voor u op de i, zodat de badkamer renoveren geen onderneming zal zijn die u stress oplevert en u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe droombadkamer.

Badkamer renoveren

Betaalbaar

Van het renoveren van een badkamer bestaat het beeld dat dit altijd een vermogen kost. Niets is minder waar. Wij kunnen badkamerwensen aanpassen aan ieder budget en met onze concurrerende prijzen zit u bij ons in ieder geval voor een dubbeltje op de eerste rang. Wij leveren kwaliteit voor weinig geld. Een nieuwe badkamer zou immers voor iedereen haalbaar moeten zijn. Wacht dus niet langer en laat deze door ons tot volle tevredenheid renoveren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie kunt u ons bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak. Uw badkamer renoveren hoeft geen droom te blijven. Wij maken dit graag met en voor u waar.