Dakdekker

Einde aan lekkage

In de volksmond spreekt men vaak over een dakdekker maar dakdekkers worden ook wel dakwerkers genoemd. Het zijn installateurs die werken op het dak en bijvoorbeeld dakconstructies plaatsen. Deze moeten natuurlijk tegen alle weersomstandigheden bestand zijn en dat gaat niet vanzelf. Daar komt de vakmanschap van een dakdekker aan te pas. Er komt echter nog veel meer kijken bij het werk van dakdekkers. Dakdekkers zijn echte vakmensen die vaak liefde hebben voor hun vak en niet te angstig zijn om hun werk op hoogte uit te voeren.

Dak- en zinkwerk

De installatietechnische activiteiten die op en aan een dak worden uitgevoerd door een dakdekker worden vaak dak- en zinkwerk genoemd. Hieronder vallen bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden:

  • lood aanbrengen
  • koper aanbrengen
  • lekkage verhelpen
  • bepalen welke dakbedekking nodig is
  • isolatie
  • waterdicht, sneeuwdicht en tochtvrij houden van daken
  • renovatie van daken
  • gootwerk ten behoeve van waterafvoer

Dakdekker

Ons gerenommeerde installatiebedrijf heeft niet slechts één dakdekker maar meerdere dakdekkers in dienst. Zij lijden niet aan hoogtevrees en helpen u graag met al uw problemen op en aan uw dak. Dit uiteraard tegen de zeer betaalbare tarieven die wij sinds jaar en dag hanteren. Toch hoeft goedkoop geen duurkoop te zijn. Wij leveren met ons team van zeer breed opgeleide en gedreven vakmensen al jaren kwaliteit. Daarvoor worden we beloond met een grote kring van vaste klanten. Dat is onze echte beloning, dat waarvoor we het doen. Bij ons staat de klant op één, zoals het hoort.

Onderhoudscontract

Bij ons is het tevens mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten voor uw dak- en zinkwerk. Onze dakdekker komt dan eens per jaar bij u langs om uw dak- en zinkwerk te inspecteren. Hij zal met zijn deskundige blik kijken naar de staat van uw dak- en zinkwerk en geeft waar nodig tips en adviezen om eventuele zwakheden te verhelpen en schade aan uw dak te voorkomen. Dat is uiteindelijk behoud van uw dak en behoud van uw huis. De dakdekker komt graag bij u langs maar wil net als u dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. En u hoeft de ladder niet meer op. Dat doen wij voor u.

Aanvullende informatie

Wilt u meer weten over wat een dakdekker voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op met onze servicedesk. Onze medewerkers staan u met alle plezier te woord. Dat dit vrijblijvend is, spreekt voor ons voor zich.