Airco

Ketelaars-Vromans BV airconditioning…

Welkom op de website van Ketelaars-Vromans BV een landelijk opererend installatiebedrijf, gespecialiseerd in airconditioning. Bij ons kunt u al 50 jaar terecht voor zowel zakelijk als particuliere airconditioning toepassingen.

Ketelaars-Vromans BV is een veelzijdig, full-service bedrijf op het gebied van klimaatbeheersing/airconditioning! Wij zijn ontstaan door de vraag uit de markt naar specialisten. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben bij toonaangevende fabrikanten hebben wij besloten om aan deze vraag te voldoen en deze specialismen als dienst aan te bieden. Enkele disciplines die wij tot in de puntjes beheersen zijn airconditioninginstallaties, warmtepomp airco installaties.

Kortom alle kennis is in huis voor het perfect beheersen van een aangenaam binnenklimaat in woningen, kantoorgebouwen, horecagelegenheden, datacenters, winkels, Chalets etc.

Airco

Ketelaars-Vromans BV werkt geheel volgens de laatste Europese normeringen en is F-gassen en STEK gecertificeerd. We hebben meer dan 50 jaar ervaring op eerdergenoemde gebieden. Ketelaars-Vromans BV werkt uitsluitend met producten van topkwaliteit en is niet merk gebonden. Hierdoor zijn wij in staat om voor elke opdrachtgever het juiste product, installatie, service en onderhoud in bedrijf stellen of overige diensten te kunnen aanbieden.

Ketelaars-Vromans BV is werkzaam in geheel Nederland en in sommige situaties ook daarbuiten. Ketelaars-Vromans BV heeft al vele airconditionings geleverd, geplaatst, onderhouden, in bedrijf gesteld of van service voorzien. Dit veelal in eigen beheer maar ook als professionele partner van collega installateurs.

Meer informatie

Voor al uw vragen over de aanschaf en installatie van airconditioning in uw woon-, slaap- of werkkamer, kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van een passende oplossing voor uw toepassing.
Bel: 013-4675677 voor een afspraak of mail naar info@ketelaarsvromans.nl.

Indien werk door onderaannemers worden uitgevoerd zou het kunnen zijn dat deze niet beschikt over de STEK certificaat. Ten alle tijden zal deze persoon wel de wettelijk F-gassen certificering bezitten.

“Gratis airco advies bij u thuis of op kantoor”

Verkoop & Montage in heel Nederland!
Levering van A-merken: LG, Daikin,Toshiba, Airwell, Mitsubishi, Samsung, panasonic.