Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben wij een aantal maatregelen genomen. Dit doen we om onze service zo lang mogelijk te kunnen blijven verlenen

  • Medewerkers die ziekteverschijnselen vertonen of mensen in hun directe omgeving hebben die ziek zijn, zullen geen werkzaamheden bij u komen uitvoeren.
  • Wij vragen al onze klanten om eventuele afspraken te verzetten indien er sprake is van klachten zoals hoesten, koorts en keelpijn. Deze symptomen zijn voor ons een reden om extra voorzichtig te zijn.
  • Onze storingsdienst staat nog voor u klaar, maar ook dan vragen wij u aan te geven wanneer u last heeft van gezondheidsklachten. Zodoende kunnen wij  kijken hoe we u van dienst kunnen zijn.
  • Onze medewerkers volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM op, zoals regelmatig handen wassen, hoesten en niesen in de binnenkant van de elleboog of papieren zakdoek, wij houden minimaal 1,5 meter afstand en wij geven geen hand meer.

Wilt u zelf een afspraak verzetten om welke reden dan ook neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen dat het mede door deze regels mogelijk is om het normale leven in Nederland snel weer op te pakken.

Bedankt voor uw begrip!

Coronamaatregelen Ketelaars-Vromans