Installateur

Experts in installatietechniek

De wereld wordt steeds technischer en we worden dan ook meer en meer afhankelijk van de kennis en kunde van installateurs. Bij een installateur moet u denken aan de volgende vakmensen:

  • een loodgieter
  • een elektriciĆ«n
  • CV-monteur
  • HVAC-monteur.

Werkzaamheden

Op loodgieters wordt vaak een beroep gedaan bij verstoppingen of lekkende kranen. De expertise van deze installateurs is echter veel omvangrijker dan dat. Een loodgieter is naast een expert op het gebied van sanitair tevens deskundig op het gebied van waterleidingen, gasleidingen en zinkwerk zoals dakgoten.

Een elektriciƫn is een installateur op het gebied van elektrische installaties. Hij legt de infrastructuur voor elektriciteit aan en onderhoudt deze.

CV-monteurs zijn geschoold in de aanleg en het onderhoud van CV-ketels en installaties. Zij zorgen ervoor dat u er weer warm bij komt te zitten als de CV een storing heeft.

HVAC-monteurs zijn gespecialiseerd in de drie elementen van ons welbevinden in huis, warmte, ventilatie en airconditioning. HVAC is een Engelse afkorting en staat voor heating, ventilation, airconditioning. Deze installateurs komen niet alleen bij mensen thuis. In veel bedrijven is een goede klimaatcontrole van groot belang, denk aan bijvoorbeeld ziekenhuizen of kassen. Ook zij zijn in grote mate afhankelijk van goede installateurs.

Uit bovenstaande beschrijving kunt u wel concluderen dat installatietechniek een specialisme is en dat niet iedereen over de know-how beschikt om op kundige wijze als installateur aan de slag te gaan. Daar zijn specifieke vakopleidingen voor die deze vakmensen op kundige wijze scholen.

Installateur

Een goede installateur nodig?

Bent u op zoek naar een goede installateur? Ons installatiebedrijf bestaat uit een team van gedreven en breed opgeleide installateurs, die u kunnen helpen bij alle installatietechnische zaken waar u tegenaan loopt. Dit geldt zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Onze installateur kan u altijd adviseren over de mogelijkheden die er zijn om meer rendement te halen uit uw huis, bijvoorbeeld door de keus voor een goede energiezuinige CV-installatie, die door goed onderhoud niet alleen een langere levensduur heeft maar u ook daarnaast op lange termijn veel geld kan besparen.

Een goede installateur laat de klant nooit in de kou staan. Wij leveren een 24 uurservice zodat u in geval van calamiteiten altijd een beroep kunt doen op een van onze installateurs. Dat vinden wij belangrijk.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meteen een afspraak maken met een van onze vakmensen, belt of mailt u dan gerust.