Installatietechniek

De basis voor fijn wonen

Onder installatietechniek vallen meerdere specialismen die allen gericht zijn op het technische aspect van uw woning of andere gebouwen. Installatietechniek draagt ertoe bij dat u kunt genieten van de geneugten van goed werkende sanitaire voorzieningen, verwarming en een dak dat goed geïsoleerd is en niet lekt, om maar enkele voorbeelden te noemen. Installatietechniek maakt een huis bewoonbaar.

Indien u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in installatietechniek, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen een breed palet aan diensten die onder de noemer installatietechniek vallen. Daarbij kunt u denken aan:

  • Sanitair
  • CV
  • Airco
  • Service en onderhoud
  • Dak- en zinkwerk
  • Duurzame energie

installatietechniek

Onderhoudscontracten

Bij ons is het mogelijk om zowel voor uw CV-ketel als uw dak- en zinkwerk een bij u passend onderhoudscontract af te sluiten. U hebt dan geen omkijken meer naar het onderhoud en door regelmatige inspectie van uw CV haalt u in bijna alle gevallen een hoger rendement en wordt bovendien de levensduur langer, wat u uiteindelijk veel geld kan besparen omdat uw problemen voor blijft. Mocht u de aanschaf van een nieuwe CV te duur vinden dan is het bij ons tevens mogelijk om een CV te huren. De maandelijkse bedragen zijn zeer en u hebt bovendien altijd een deugdelijke goed onderhouden CV-ketel.

Goed en niet duur

Doordat onze mensen breed opgeleid zijn, hebben wij altijd de juiste vakmensen voor uw specifieke probleem. Onze tarieven zijn daarbij zeer concurrerend waardoor het voor veel mensen interessant is om voor ons te kiezen. Want zeg nou zelf, het liefst wilt u voor een dubbeltje op de eerste rang, maar het is in de wereld van de installatietechniek vaak de kwaliteit waar een bedrijf uiteindelijk op afgerekend wordt. Kwaliteit is waar wij voor staan. Dat garanderen we u. De klant is bij ons koning en wij stellen alles in het werk om u tevreden te stellen.

24-uurs-service

Installatietechniek staat voor niets maar er gaat wel eens iets mis. Voor onze vaste klanten zijn wij altijd bereikbaar. Bij calamiteiten staat u er dus niet alleen voor en zijn onze mensen binnen korte termijn ter plekke om het probleem te verhelpen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat wij eventueel voor u zouden kunnen betekenen of hebt u nog vragen over installatietechniek, belt of mailt u dan gerust, onze medewerkers staan u graag te woord.