Installatiebedrijf Rijen

Badkamer renoveren, airco installeren of dakwerken in Rijen?

U woont tot uw volle tevredenheid in Rijen maar u bent op zoek naar een goed installatiebedrijf. Een installateur voor uw dakwerken, loodgieterswerk, sanitair of airco installatie? Een die betrouwbaar is en waar kundige mensen werken? En dat alles voor een redelijke prijs? Ons installatiebedrijf voldoet aan die eisen. Zoekt u dus niet verder naar installateurs en overtuig u zelf van de kwaliteiten die wij onszelf toedichten.

Particulier en zakelijke markt

In Rijen werken wij met zowel particuliere als zakelijke klanten. Zoekt u een installateur, een loodgieter of dakdekker, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze breed opgeleide mensen zijn inzetbaar op allerhande klussen die geklaard moeten worden of het nou gaat om een lekkende kraan of lekkage aan uw dak. Voor ons is het even belangrijk als voor u dat dergelijke problemen zo snel mogelijk opgelost worden.

CV ketel en airco installateur

Natuurlijk verzorgen wij tevens uw CV installatie en het onderhoud van uw CV.

Installatiebedrijf Rijen

Wist u dat u door een goed rendement te halen, veel kosten kunt besparen? Ook kunt u bij ons installatiebedrijf in Rijen een CV-ketel huren in plaats van er een te kopen. Steeds meer mensen maken gebruik van deze mogelijkheid. Het is immers toch een forse investering, waarvan het belang echter niet onderschat moet worden. U hebt het immers liever niet te koud in uw fijne huis in Rijen. In de zomer hebt u het liever wat koeler in huis? Ook dat is mogelijk. Een airco installateur plaats graag een airco bij u, zodat u het woonklimaat in uw woning geheel naar uw wensen kunt aanpassen. Kostbaar? Welnee, wij hebben gunstige aanbiedingen zodat iets dergelijks voor iedereen haalbaar is. Zo doen we dat in Rijen.

Badkamer renovatie en installatie

Ook voor grotere projecten als een badkamer renovatie zijn wij de partner die u zoekt. Hebt u al een idee van hoe uw nieuwe badkamer in Rijen er uit zou moeten zien? Wij helpen u graag om uw badkamerdroom waarheid te laten worden. Wij bieden u vele mogelijkheden. U kunt ter inspiratie op onze productenpagina veel voorbeelden terugvinden. Wij adviseren u met alle plezier en onze mensen helpen u bij het gehele traject, zodat u de badkamer krijgt zoals u deze wilt. Uw welbevinden is ons hoofddoel.

Dakdekkersbedrijf in Rijen

Ook wanneer u een dakdekker zoekt in Rijen kunt u vertrouwen op de installateurs van J. Ketelaars-Vromans. Wij kunnen uw dakgoten of dakbedekking tegen zeer scherpe tarieven vervangen of plaatsen. Neem vandaag nog contact op met een dakdekker om uw dakwerken samen te bespreken.

Nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over wat wij in de toekomst eventueel voor u zouden kunnen betekenen in Rijen, neemt u dan contact met ons op door te bellen. Mailt u liever, dat kan natuurlijk ook. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden. Dit alles, uiteraard, geheel vrijblijvend.