Trendline II

Deze nieuwe generatie HR-ketel is zelflerend en zorgt met de Low Energy pomp voor extra energiebesparing. Bij vervanging van een HR-combiketel van 15 jaar oud, bespaart TrendLine II tot maar liefst € 199,- per jaar!**

Trendline II

Trendline II + Easy

U bent verzekerd van energiebesparend comfort met TrendLine II in combinatie met de Nefit Easy thermostaat. De slimste combinatie voor een energie-label A+ – dus extra zuinig. Op afstand te bedienen via de Easy-app op uw smartphone. Altijd comfortabel, zonder hoge energierekening.

Trendline II + Easy

Trendline II + Solarline

De duurzame combinatie met energielabel A+. Nefit SolarLine is een uniek zonneboilersysteem voor warm water of verwarming. Op zonnige dagen wordt het water volledig duurzaam verwarmd. Weinig zonlicht? Nefit TrendLine II springt bij! Zo bespaart u tot 60% op energie voor warm water.

Trendline II + Solarline

Trendline II + Warmtepomp

Slim besparen met duurzame oplossingen? Dat kan met de Nefit warmtepompen EnviLine of VentiLine. Energie uit de schone buitenlucht of uit gebruikte ventilatielucht. In combinatie met de Nefit TrendLine II HR-ketel ontstaat een intelligent hybride systeem met tot wel 35% energiebesparing en energielabel A+.

Trendline II + Warmtepomp

Wilt u gebruikmaken van deze actie? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.

Actievoorwaarden

* Actie geldt van 11 september t/m 31 maart 2016.
** Kijk op nefit.nl/trendline voor een rekenvoorbeeld.

De classificatie geeft de energie-efficiëntie aan van de getoonde producten. De classificatie van andere producten in deze serie kunnen eventueel afwijken.

Leave a Reply