Tarieven

Voor onze diensten en expertise brengen wij kosten in rekening. Wat mag u van ons verwachten:

Minimumtarief

Ketelaars-Vromans hanteert een minimumtarief van 1 uur. Dat omvat het eerste uur waarin wij naar u toe rijden en werkzaamheden bij u verrichten. Daarna factureren wij de bestede tijd per kwartier.

Koerierskosten

Binnen ons vakgebied zijn ruim 130.000 artikelen beschikbaar, deze passen helaas niet in de bus van de monteur. Wij hebben de meest gangbare onderdelen bij ons. Wanneer we voor de werkzaamheden bij u materiaal nodig hebben dat niet voorradig is in de bus van de monteur worden deze gebracht door de koerier. De kosten hiervoor brengen wij u in rekening. Deze kosten zijn lager dan wanneer de monteur voor u op pad gaat.

Voorrijkosten

Wij hanteren geen voorrijkosten. De benodigde reistijd wordt in rekening gebracht.

Onderzoek of offerte aanvraag?

Wanneer wij een onderzoek verrichten naar uw probleem worden hiervoor kosten in rekening gebracht. Wanneer u ons belt voor een vrijblijvende offerte spreekt het voor zich dat wij hier geen kosten voor in rekening brengen. Oorzaak en oplossing van het probleem dienen dan reeds bekend te zijn.

Hulpmateriaal

Op het factuur wordt hulpmateriaal vermeld. Hulpmateriaal is een post voor kleine materialen als: kit, lijm, zaagbladen, schroeven, boren, duimstokken enz. Mede inbegrepen in deze post, administratiekosten, postzegels, enveloppen enz.