Verduurzamen is belangrijk, de overheid denkt hier ook zo over en is voornemens om extra subsidie te geven voor hybride warmtepompen. Het is nog onduidelijk hoe dit er precies uit gaat zien en vanaf wanneer hier gebruik van gemaakt kan worden.

Ondertussen stijgt de gasprijs echter fors waardoor u voor verrassingen kan komen te staan als u de energierekening ontvangt. Daarom heeft Remeha een actie die verduurzamen nu extra aantrekkelijk maakt.

Iedereen kan starten met duurzaam verwarmen. Ongeacht of u nu woont een jaren ’30 woning of nieuwbouwwoning. Door een hybride warmtepomp te koppelen aan uw bestaande cv-ketel kunt u direct tot 70% besparen op uw gasverbruik. Remeha maakt de aanschaf van de Elga Ace tijdelijk nog aantrekkelijker met een cashback van € 400,- inclusief BTW.

Deze actie is geldig van 15 oktober 2021 tot uiterlijk 28 februari 2022, gaan de nieuwe maatregelen van de overheid eerder in dan februari 2022 dan behoudt Remeha zicht het recht voor de actie eerder te stoppen. Vraag naar de overige actievoorwaarden.