Installatiebedrijf Tilburg

Uw badkamer installateur, dakdekker of loodgieter in Tilburg

Bent u in Tilburg op zoek naar een vakkundig installatiebedrijf? Wilt u een badkamer plaatsen, renoveren of installeren. Zoekt u een dakdekker om uw dakgoten te vervangen? Wilt u een cv ketel kopen / huren of heeft u zinkwerk? Bij ons vindt u dé meest geschikte installateur in Tilburg. Schakel vandaag nog een loodgieter, dakdekker, cv installateur of sanitair installateur van J. Ketelaars-Vromans in!

Goed en betrouwbaar installatiebedrijf

Net als in het hele land is het ook in Tilburg van belang dat u een beroep kunt doen op een goed en betrouwbaar installatiebedrijf. Niet alleen in het geval wanneer u zoekt naar een installateur voor uw centrale verwarming of voor het vervangen van dakgoten, maar voor allerhande diensten zijn wij voor u de juiste partner. Onze medewerkers., waaronder een loodgieter, dakdekker en installateur, zijn breed geschoold, betrouwbaar en doelgericht. Aangezien wij concurrerende tarieven hanteren, bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Van dakwerken tot aan badkamer installatie en loodgieterswerk!

Wij bieden u een breed palet aan diensten aan, waarmee u alle installatietechnische zaken in uw huis keurig op orde houdt. Naast CV installatie onderhouden wij uw CV graag voor u. U kunt bij ons terecht voor een deugdelijk en zeer betaalbaar onderhoudscontract.

Mocht u het kopen van een nieuwe CV-ketel een te grote kostenpost vinden dan kunt u ook uw CV-ketel huren bij ons. Uiteraard kunt u bij ons in Tilburg eveneens terecht als uw koopwoning toe is aan een badkamer renovatie of installatie. We denken graag met u mee. Vindt u het iedere keer weer een hachelijke onderneming om de ladder op te klimmen om de dakgoten of dakbedekking te vervangen? Ook dakwerken nemen wij met alle plezier op ons. In Tilburg kunt u bij ons naast het onderhoud van uw CV eveneens een onderhoudscontract afsluiten voor uw dakwerken en/of  zinkwerken.

Installatiebedrijf Tilburg

Airco installateur in Tilburg

Steeds meer mensen hechten aan een gezond binnenklimaat en dan is tegenwoordig makkelijk te regelen met een airco. Indien het buiten koud is, hebt u in huis graag wat warmer terwijl u bij zomertemperaturen uw huis graag koel houdt. Wij kunnen u adviseren over de aanschaf en helpen met het installeren van een airco in uw woning. Een airco installateur in Tilburg vindt u bij J. Ketelaars-Vromans!

24 uur-service

Een technische storing houdt vaak geen rekening met kantooruren. Voor ons spreekt het voor zich dat wij in geval van nood voor vaste klanten altijd bereikbaar zijn. Onze ervaren mensen staan dag en nacht voor u klaar.

Schakel onze installateurs in!

Wilt u meer weten over onze diensten in Tilburg? Neemt u dan gerust contact met ons op door ons te mailen of te bellen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.